Submenu

Bezorgkosten

 

Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij geen bezorgkosten in rekening voor bestellingen vanaf €50,-. Bij bestellingen onder €50,- bedragen de bezorgkosten €3,95. 
De kosten van retournering van de schoenen komen voor eigen rekening van de klant. Bij een omruiling voor een andere maat mag je éénmaal gratis omruilen, je krijgt de retourverzendkosten teruggestort op je rekeningnummer (dit geldt niet voor artikelen die zijn afgeprijsd of met korting zijn gekocht). De verzending van je omruiling is natuurlijk gratis.

Let op! In verband met COVID-19 is onze winkel gesloten en is onze klantensevice telefonisch berperkt bereikbaar. Heb je vragen mail dan naar info@lascarpa.nl. Online bestellen kan gewoon! Hou er rekening mee dat verzendingen langer onderweg kunnen zijn dan normaal! Wij hebben hier helaas geen invloed op. Bij voorbaat dank voor je bergip.

 


 

Bezorgkosten buiten Nederland

 

Voor een verzending naar België en Duitsland brengen wij geen bezorgkosten in rekening voor bestellingen vanaf €50,-. Bij bestellingen onder €50,- bedragende de bezorgkosten €3,95. Voor verzending naar andere bestemmingen binnen Europa (o.a. Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje) brengen wij €8,50 bezorgkosten in rekening. De kosten van retournering van de schoenen komen voor rekening van de klant.

Let op! In verband met COVID-19 is onze winkel gesloten en is onze klantensevice telefonisch berperkt bereikbaar. Heb je vragen mail dan naar info@lascarpa.nl. Online bestellen kan gewoon! Hou er rekening mee dat verzendingen langer onderweg kunnen zijn dan normaal! Wij hebben hier helaas geen invloed op. Bij voorbaat dank voor je bergip.